fbpx

Danskhed og et samfund i forandring

Næsten hver dag kan man læse om ting der er foregået i lille Danmark, der bar for fem eller ti år siden, var fuldstændig uhørt og noget man kun så ske i lande vi normalt ikke sammenligner os med.

Og vi laver lovgivning, der nogle gange rammer dansker det ikke var tiltænkt, for at forhindre eller beskytte, folk med en anden kulturel baggrund i at udøve social kontrol eller omgås vores velfærdssystem.

Nu må tiden være til at stoppe op, slå bremsen i og finde ud af hvad er det for et Danmark vil have, hvad er det for et Danmark vi vil give videre til vores børnebørn.

Er det et Danmark, hvor kvinder og piger ikke kan bevæge sig frit uden at blive chikaneret i svømmehaller til koncerter eller overfaldet og skamferet i ansigtet på veje og stræder. Tilladelser til at unge piger på 15 år lever i ægteskab med ofte meget ældre mænd, hvor forældede konventioner beskytter mandens ret til dette? Og jeg kunne blive ved.

Vi ser passivt til bilbrænde i byens gader og skyderi som aldrig før, for ikke at tale om store betonklosser der bliver kastet fra motorvejsbroer med døden til følge, og vi ser nu gymnasier opdelt i etnicitet og unge danskere der føler sig fremmede og i mindretal i de Danske gymnasier.

 Erhvervslivet ændrer også på danske traditioner og på kulturen. De holder ikke længere julefrokoster og der pyntes ikke med nisser men Vinterdekoration for ikke at støde nogle osv. osv.

Nu må vi ikke glemme alle de religiøse hensyn vi tager i svømmehaller, gymnastik i folkeskolen, ungdomsklubber kun for piger, I mange daginstitutioner serveres der ikke længere leverpostej eller frikadeller, kvinder der bliver fredet af jobcentrene for at undgå at komme i job, de kunne jo møde en mand eller komme i berøring med svinekød, alle ting der er med til at udøve socialkontrol, ofte af muslimske kvinder.

Er det det Danmark vi vil give videre til vores børnebørn, det er ikke det Danmark, jeg ønsker at overdrage til mine børnebørn.

Kun i fællesskab kan vi stå sammen og kræve vores ret til vores kultur, vores religion, vores jul, ligeværd og demokrat tilbage.

Jeg er glad for at vores Dronning også har taget bladet fra munden, og beder os om at sætte en fod ned, og sige stop. Lad os stå sammen om vores kultur inden det er for sent.

Andre indlæg:

Har du et spørgsmål?

Send en besked nedenfor