Nu kommer der et tiltrængt løft til ældreplejen

Det er dejligt, når ens politik giver resultater. Under forhandlingerne om finansloven for 2018 blev DF og regeringen bl.a. enige om, at vi ville afsætte 500 mio. kr. ekstra i 2018 til bedre bemanding i ældreplejen. Flere varmer hænder på plejehjem, plejecentre osv. Omsorgen for vore plejekrævende ældre medborgere har gennem hele partiets levetid været en mærkesag for DF, så det var selvsagt et resultat, som jeg glædede mig meget over. Nu er fordelingen af disse midler så faldet på plads. For vores region betyder det bl.a., at Fredericia Kommune får ca. 4,6 mio. kr. ekstra til flere varme hænder i ældreplejen. Horsens får 7,1 mio. kr. Vejle får 9,5. kr. Det er helt konkrete resultater af den politik, som DF står for, og som vi i samarbejde med regeringen nu fører ud i livet. Jeg er sikker på, at pengene vil gøre god gavn ude på vores plejehjem.

Det er dejligt, når ens politik giver resultater. Under forhandlingerne om finansloven for 2018 blev DF og regeringen bl.a. enige om, at vi ville afsætte 500 mio. kr. ekstra i 2018 til bedre bemanding i ældreplejen. Flere varmer hænder på plejehjem, plejecentre osv. 

Omsorgen for vore plejekrævende ældre medborgere har gennem hele partiets levetid været en mærkesag for DF, så det var selvsagt et resultat, som jeg glædede mig meget over.

Nu er fordelingen af disse midler så faldet på plads. For vores region betyder det bl.a., at Fredericia Kommune får ca. 4,6 mio. kr. ekstra til flere varme hænder i ældreplejen. Horsens får 7,1 mio. kr. Vejle får 9,5. kr.

Det er helt konkrete resultater af den politik, som DF står for, og som vi i samarbejde med regeringen nu fører ud i livet. Jeg er sikker på, at pengene vil gøre god gavn ude på vores plejehjem.

Andre indlæg:

Har du et spørgsmål?

Send en besked nedenfor