Krænkelser af kvinder: hvem er det vi skal beskytte?

Siden nytårs aften, er det kommet frem, at kvinder over hele Europa, det sidste stykke tid er blevet seksuelt forulempet af flygtninge og migranter fra Syrien og Nordafrika. Desværre også i Danmark.

Dette foregår ofte i større forsamlinger, til festivaller og på landets diskoteker. Og er helt uacceptabelt, og der skal slås hårdt ned over for disse krænkerne. Meget gerne med udvisning hvis det er muligt.

Det viser sig ofte at det ikke kan lade sig gøre, enten står en konvention i vejen eller også er amnesti international eller andre organisationer på barrikaderne. For at forsvare krænkernes rettigheder.

Hvem forsvare kvindernes rettigheder? Og hvem er det vi som politikerne er sat i verden for at beskytte. Det må da som udgangspunkt være danske statsborgere, vi beskytter først. Og derefter kan vi hjælpe og beskytte andre der har brug for det, altså dem der kan finde ud af at opføre sig ordentligt.

Det er bare ikke det vi ser ske i dag. Via de åbne grænser, lader vi fremmede komme ind i landet, uden at vi tjekker hvem de er. Og når nogle af dem har en opførsel og kultur der gør, at de forulemper og krænker danske kvinder og unge piger, har alle travlt med at beskytte og forsvare dem. Diskotekejere må sandelig heller ikke nægte dem adgang til diskotekerne, sådan at de unge kvinder kan feste i fred, og ikke frygte krænkelser eller det der er værre. 

 Jeg spørger endnu en gang, hvem er det vi beskytter i Danmark? Kan det have sig rigtighed at vi med åbne arme, og uden at tjekke deres identiet, tager mod migranter der søger vores hjælp, velvidende at vi dermed også sætter danske unge pigeres sikkerhed i fare ??Vi kan ikke forhindre dem i at komme til Danmark, grundet konventioner kan vi heller ikke komme af med dem igen.. Hvem passer på Danmark?

Andre indlæg:

Har du et spørgsmål?

Send en besked nedenfor